Atenció: El teu navegador no té suport per algunes funcionalitats necessàries. Et recomanem que utilitzis Chrome, Firefox o Internet Explorer Edge.

L'Altre Festival

festival internacional d'arts escèniques

  • 2
    Mecenes
  • 4.0
    mensuals
  • 4.87
    total
Soc un Altre 2 €
Hola l'Altre! Amb aquesta petita aportació fas que el festival sigui sostenible. Imagina si 5.000 persones facin el mateix gest que fas tu! Entre tots i totes podem fer viable l'Altre Festival! Amb aquesta petita aportació aconseguim la compra d'una T10 per facilitar els desplaçaments d'artistes internacionals per la ciutat de Barcelona per arribar al festival. 
2,00 € mensuals
Soc un Altre 10 €
Hola l'Altre! Ja formes part de la nostra comunitat! Podrás gaudir de les novetats i continguts de les companyies de l'Altre Festival i fer possible que el teu festival preferit del món mundial segueixi endavant! Amb aquesta petita aportació mensual aconseguim cobrir un dinar per una de les companyies internacionals que ens visiten cada 2 anys! 
10,00 € mensuals
Soc un Altre 30 €
Hola l'Altre! 
Gràcies per formar part de la nostra comunitat! Amb la teva aportació farem possible que el teu festival preferit del món mundial segueixi endavant! Amb aquesta aportació aconseguim cobrim les dietes d'un dia d'una de les companyies internacionals que ens venen a visitar! 
30,00 € mensuals
Crea la teva pròpia aportació
Pots fer una aportació puntual o mensual per la quantiat que vulguis. Tingues en compte que aquestes donacions no tenen recompenses associades ni donen accés a les publicacions que requereixen subscripció.
puntual o mensual
Estem en fase Beta. Si tens qualsevol incidència, escriu-nos a info@aixeta.cat